* Tuemme vantaalaisia nuoria oppikirjahankinnoissa Eväitä elämälle -ohjelman kautta. Tällä hetkellä rahoitamme noin kymmenen vantaalaisen vähävaraisen perheen nuoren oppikirjat.

* Teemme tarvittaessa yhteistyötä vantaalaisten lastensuojelulaitosten kanssa.

* Järjestämme jäsen- ja varainhankintatilaisuuksia Vantaalla mm. Suomalaisissa Kirjakaupoissa.

* Olemme mukana Lasten Hätäapurahaston keräyksissä, joilla avustetaan mm. kriisitilanteissa.

* Pyrimme konkreettiseen toimintaan ja vaikuttamiseen vantaalaisten lasten ja nuorten parhaaksi.

Pyrimme konkreettiseen toimintaan ja vaikuttamiseen vantaalaisten lasten ja nuorten parhaaksi. Haluamme sekä ehkäistä että vahvistaa jo ongelmia kohdanneiden lasten sosiaalista hyvinvointia keskittämällä avustustoimintaamme lapsiin ja perheisiin.

Tähtäämme sosiaalisen hyvinvoinnin vahvistamiseen oppikirja- ja oppimateriaalituen muodossa Eväitä elämälle -ohjelman kautta. Tuki on suunnattu lukiolaisille ja/tai ammattikoululaisille. Toiminnan tavoitteena on vahvistaa koulutuksen avulla niiden lasten sosiaalista hyvinvointia, joiden perheessä on taloudellisesti tiukkaa esimerkiksi pitkään jatkuneen työttömyyden tai sairauden vuoksi. Yhdistys on päättänyt keskittää voimavaransa oppimateriaalitukeen, eli tukemaan nuoria toisen asteen opiskelijoita Eväitä Elämälle -ohjelman puitteissa oppikirjojen tai muun opiskelussa tarvittavan materiaalin hankinnassa. Oppikirjatuen lisäksi emme valitettavasti pysty tukemaan taloudellisesti lasten ja nuorten harrastustoimintaa.

Rahoitamme toimintaamme esimerkiksi jäsenmaksuilla, osallistumalla yhteistyökumppaneiden järjestämiin tapahtumiin, joululahjapaketoinnilla (Suomalainen Kirjakauppa) sekä lipaskeräyksin (Vantaan Ikea).

Viesteile meille, kerromme mielellämme lisää.
email: pelavantaa@gmail.com